Välj rätt AWS Expert och AWS lösning

När Amazon införskaffade mark på tre ställen i Sverige förra året började frågorna cirkulera – vad kommer egentligen att hända och hur kommer det att påverka mig och mitt företag? Svaret är enkelt. Redan i år kommer var och en av städerna Eskilstuna, Västerås och Katrineholm få ett nytt datacenter från Amazon Web Services – som kommer göra Mälardalen till en av bolagets 16 regioner med minimal nedtid och maximal hastighet för molnkunder. Investeringen i Sverige kostar 1 miljard kronor och visar tydligt att företaget satsar hårt på Sverige i allmänhet och framtidens IT-lösningar i synnerhet. För dig som nordisk företagare betyder det att det kommer vara möjligt att ställa mycket högre krav på snabb tillgänglighet och lokal datalagring. Men för att kunna göra det gäller det att du hittar rätt AWS-partner.

Opsio – certifierad AWS Expert

Opsio är en modern molnleverantör med certifierad kompetens för AWS. Det innebär att vi på ett högkvalitativt, personligt och dessutom kostnadseffektivt sätt hjälper dig skräddarsy en kostym av molntjänster som passar just er. Med lång erfarenhet och med expertkompetens leder vi molnutvecklingen framåt för våra kunder – oavsett teknisk nivå eller tidigare kunskap. Genom att erbjuda support alla dagar och dygnet runt säkerställer vi att driften av din IT-miljö fungerar sömlöst och utan problem. Våra professionella IT-konsulter hjälper dig med AWS-strategi, arkitektur, migration, underhåll och drift – allt för att du ska få en bra lösning och kunna fokusera på det du verkligen kan och brinner för. Vi förstår att AWS kan vara komplext och finns här för att hjälpa dig hitta den bästa och mest effektiva lösningen just för dig och dina affärsbehov. 

AWS Expert
Claes-Göran, Ola, Robin, Gunnar, Johan, Jacob och Andreas är några av våra AWS Experter på Opsio.

Utveckla din IT-miljö med rätt AWS-lösning

Din molnsatsning ska vara enkel – det ser vi till att den är. Amazon Web Services har en mängd olika tjänster som på olika sätt hjälper dig framåt. AWS Compute – med beräkningstjänster som EC2 och AWS Lambda – ser till att du kan bygga och driva ditt företag med rätt fokus. Samtidigt kommer du kunna vara med och utveckla, distribuera, köra och skala dina applikationer och arbetsbelastningar i världens mest kraftfulla, säkra och beräknande moln. Det finns flera olika tjänster och delar inom AWS som kan göra ditt företagande både lättare och säkrare. Molnlagring är en viktig del som måste fungera sömlöst i ditt företag eller i din organisation. Amazon Elastic Block Storage, Amazon S3 och Amazon Glacier är tjänster inom produktgruppen AWS Storage som på ett pålitligt, skalbart och säkert sätt lagrar dina data. AWS erbjuder ett komplett utbud av lagring på molntjänster och våra konsulter guidar dig fram till den lösning som passar dig bäst. Databashantering är ett känsligt område – oavsett om det är relationsdatabaser, datalager för analyser eller en minnesdatabutik. Amazon Aurora, Amazon RDS och Amazon ElastiCache är tjänster inom AWS Database som på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt erbjuder databaser för dina specifika användningsfall.

Aktivt ansvar för din IT-miljö

Opsio är en AWS Expert och har med sin erfarenhet och kunskap arbetat med molntjänster under hela 2000-talet och varit med och lett utvecklingen av den svenska molnmarknaden. Vi förstår därför vikten för verksamheter att kunna ta del av den tjänsteportfölj och den utveckling som finns och som hela tiden sker på marknaden. Oavsett om du vill hitta en AWS-lösning där vi som partner står för fullt ansvar eller om du vill ansvarsfördela – tillsammans hittar vi den lösning som för ditt företag framåt. När ni överlåter ansvar till oss innebär det att vi tar hand om allt det svåra vilket frigör både tid och resurser för er. Vi övervakar er infrastruktur och analyserar trender för att snabbt kunna identifiera avvikelser och genomföra åtgärder. Läs mer om Amazon i Sverige här.

Vår gedigna kunskap och vår långa branscherfarenhet gör att vi löser affärsutmaningar, hittar nya möjligheter och driver din IT-miljö framåt. Vi förstår det kritiska i en förstudie, värdet i trygghet när det gäller förändrings- och migreringsprocesser och det vitala att alltid finnas till hands. Genom Managed AWS tar vi ett aktivt ansvar för hela din IT-miljö – och säkerställer löpande underhåll och en förvaltning med en garanterad inställelsetid dygnet runt.

Serviceavtal / SLA – personlig service 24/7/365

Genom att erbjuda support alla dagar och dygnet runt säkerställer vi att driften av din IT-miljö fungerar sömlöst och utan några som helst problem. Våra professionella IT-konsulter hjälper dig med allt från AWS-strategi och arkitektur till migration, underhåll och drift. Allt för att du ska hitta rätt lösning och kunna fokusera på det du brinner för och kan allra bäst. Med personligt bemötande och med en förståelse för vad du egentligen behöver hjälper vi dig hitta, driva och underhålla din ultimata AWS-lösning.

Kostnadsfri förstudie – kontakta oss redan idag

Att hitta, underhålla och driva rätt molnlösning är som sagt inte alltid lätt – det finns många tjänster och många frågor som kan dyka upp längs med vägen. Därför finns vi på Opsio. Med lång erfarenhet, personligt bemötande och med en förståelse för vad du egentligen behöver hjälper vi dig hitta en lösning som passar ditt företag – oavsett vilka ni är eller vad ni behöver. Vill du veta mer om Opsio och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri förstudie för ditt företags molnstrategi.