Smart Arbetsplats

Opsio hjälper ert företag att få kontroll över era anställdas enheter som mobiler, surfplattor och datorer. Låt oss ta ansvar för implementation, utbildning, licenser, applikationer och support så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.Ge din personal rätt förutsättningar

Vi ser till att du och dina medarbetare får tid att fokusera på det ni är bäst på genom att skapa förutsättningar i form av en behovsanpassad arbetsplats för varje individ – oavsett var du befinner dig i världen.

Dina medarbetare har olika behov gällande datorer, skärmar, program och tillbehör för att kunna utföra arbetet på bästa sätt. Vi tar fram rätt helhet! Vi ser också till att din information hanteras säkert genom att sätta de begränsningar du önskar för användarna i form av inloggning och uppkoppling på olika platser.

Smart WorkplaceFör att bli din partner behöver vi veta era användares behov – vilka uppgifter de skall utföra, vilka program de ska använda och vart skall de kunna använda arbetsplatsen. Utifrån ert behov och budget skapar vi en arbetsplats som är unik för varje person eller funktion. Vid uppstart har den unika användaren inloggningsuppgifter, utrustning och applikationer som behövs för att utföra arbetsuppgifterna. Du spar både tid och pengar på att låta oss göra valen och installationerna!

Vi erbjuder en användarsupport för att det dagliga arbetet skall flyta på utan problem. Tjänsten gör också att arbetsplatsen kan utvecklas i takt med din utveckling samtidigt som du har koll på IT-investeringarna, licenser, virusskydd, inventarieregister, stöldmärkningar och försäkringar.

KONTAKTA OSS

Skall ni migrera till molnet eller finns ni redan i molnet och letar efter IT-drift eller kostnadsoptimering? Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss idag så hjälper vi ert företag att lyckas med er molnsatsning.

10 skäl att låta oss skapa dina arbetsplatser:

  • Frigör tid för dig och dina medarbetare
  • Skapa arbetsplatser som kan följa med utvecklingen av ditt företag
  • Säkerställ åtkomsten till din information
  • Utnyttja en professionell användarsupport dygnet runt
  • Håll koll på dina IT-investeringar
  • Ha ett uppdaterat inventarieregister
  • Stöldmarkera dina hårdvaror
  • Försäkra varje arbetsplats rätt
  • Ha rätt licenser för alla dina programvaror
  • Gör rätt och smarta val för att spara pengar

Våra partners

Vi på Opsio är noga med vilka leverantörer vi jobbar med och vi ställer höga krav gällande kvalitet, miljö och service. Nedan finner ni ett urval av några av de ledande partners som vi valt att samarbeta med.

SECURE IT OPERATION

”Totalt sett en mycket prisvärd utväg, som ger oss stor trygghet i att allt från helpdesk till driften av våra IT-system alltid fungerar”, säger Eva-Lena Lindstedt CIO hos BranäsGruppen.