Office 365

Opsio har specialistkunskaper inom office 365 och microsoft 365 som inkluderar allt från arkitektur, it-konsult, användarsupport och utbildning. Kontakta oss så hjälper vi ert företag till molnet.Office 365 gör arbetet enklare och teamkänslan starkare

Har du en modern, snabb och mobil verksamhet? Office 365 är en kraftfull molntjänst som gör att du får tillgång till e-post, kalendrar och fler effektiva samarbetsverktyg oavsett om du befinner dig på kontoret eller på andra sidan jordklotet.

Microsoft 365Nyckeln till framgång är att kommunikationen är lättillgänglig och säker att ta del av, speciellt om du har ett växande företag. Vi testar om din tekniska lösning håller de krav som din verksamhet behöver. I Office 365 kan du bland annat skapa intranät och fillagring för olika avdelningar och användare, allt för att skapa bra samarbeten och nya framgångar. Det är viktigt att dina användare kan koppla upp sig och få tillgång till företagets resurser på ett säkert sätt. Genom att gå över till Office 365 behöver du inte längre oroa dig för överfulla mailboxar eller att användarna ska jobba med dokument lokalt. Du kan arbeta med alla dina Officedokument både online och offline. Du slipper fundera på uppdateringar eller att alla dina användare använder samma version och information. Det dagliga arbetet blir lättare och teamkänslan starkare!

KONTAKTA OSS

Skall ni migrera till molnet eller finns ni redan i molnet och letar efter IT-drift eller kostnadsoptimering? Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss idag så hjälper vi ert företag att lyckas med er molnsatsning.

Microsoft 365

Ett komplett paket från Microsoft som inkluderar Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security. Kontakta oss så berätta vi mer.

Utbildning Office 365 & Microsoft 365

Med många lyckade projekt i ryggen hjälper vi dig att ta steget till Office 365 eller Microsoft 365 för att hitta de verktyg och applikationer som tillför ett värde i din organisation. Därefter ser vi gärna till att utbilda dina användare så att alla förstår hur tjänsten ska användas för ett effektivare och säkrare arbetssätt.

Magisk Support

Med oss som IT-partner ser vi till att din personal får snabb och rätt support dygnet runt. Att migrera till Office 365 ska förbättra arbetsflödet. Därför har vi en support med stor kompetens och erfarenhet som alltid är tillgänglig för alla användare. Vår support kan enkelt hjälpa dig med problem som uppstår längs vägen. Kontakta oss för att veta mer om våra tjänster.

Våra partners

Vi på Opsio är noga med vilka leverantörer vi jobbar med och vi ställer höga krav gällande kvalitet, miljö och service. Nedan finner ni ett urval av några av de ledande partners som vi valt att samarbeta med.

SECURE IT OPERATION

”Totalt sett en mycket prisvärd utväg, som ger oss stor trygghet i att allt från helpdesk till driften av våra IT-system alltid fungerar”, säger Eva-Lena Lindstedt CIO hos BranäsGruppen.