Magisk Support Dygnet Runt Och Året Om

Magisk support med certifierad kompetens och lång erfarenhet av utbildning, användarstöd och it-drift. Vi hjälper ert företag att hålla kontroll över er it-miljö samt att finnas tillgängliga för att hjälpa era användare dygnet runt året om oavsett vad som händer.MAGISK SUPPORT

Hur långt är vi villiga att gå för att du skall få en Magisk Support? Hur långt som helst! Det viktigaste för oss är att din verksamhet fungerar dygnet runt, året om oavsett vad som händer. Vår Magiska Support hjälper dig att snabbt och enkelt få hjälp!

Proaktivitet 24/7/365

Varje företagare vet att driftstopp kostar både tid och resurser. Vår Magiska Support drivs av att vara tillgänglig 24/7 och övervaka din IT-miljö dygnet runt och det är viktigt för oss att du får en direktkontakt med en insatt teknisk person när problem uppstår. Antingen sköter vi om hela processen och endast rapporterar de åtgärder vi tagit eller så kan du diskutera ditt problem med en IT-kunnig och certifierad expert som är väl insatt i uppdraget. Våra Service Delivery Managers följer din verksamhet och är insatta i alla delar för att enkelt kunna hjälpa dig. Du ska förvänta dig att vårt kunniga och certifierade IT-team jobbar tills problemet är löst oavsett dag och tidpunkt på dygnet.

Önskar du hjälp?

Vi hjälper gärna ert företag med en kostnadsfri förstudie för er molnstrategi.

Marknadens bästa support

Vår Magiska Support utreder orsaken till händelsen och problemställningen för att snabbt presentera en handlingsplan för att återställa och förhindra liknande problem i framtiden. Vi är resultatinriktade och sätter alltid dig som kund först. Med bästa möjliga service och kompetens är vi alltid redo, tar ansvar och är proaktiva inför framtiden.

Opsio erbjuder ett komplett utbud av IT-support. Nedan finns de supportfunktioner som hjälper våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet.

  • Användarsupport
  • Service Delivery Manager
  • Technical Account Manager
  • 24/7 Certifierad Expertis
  • Service Level Agreement (SLA)
  • Användarsupport
  • AWS Konsult & Support

Våra partners

Vi på Opsio är noga med vilka leverantörer vi jobbar med och vi ställer höga krav gällande kvalitet, miljö och service. Nedan finner ni ett urval av några av de ledande partners som vi valt att samarbeta med.

Säker It-Drift

”Totalt sett en mycket prisvärd utväg, som ger oss stor trygghet i att allt från helpdesk till driften av våra IT-system alltid fungerar”, säger Eva-Lena Lindstedt CIO hos BranäsGruppen.