Disaster Recovery

Har ert företag en Disaster Recovery Plan (DPR) som kan leda er organisation genom svåra tider? Vi på Opsio hjälper dig att skapa en Disaster Recovery Plan som passar er organisation som minimerar både Recovery Time Objective (RTO) och Recovery Point Objective (RPO). Kontakta oss idag och vi kan hjälpa dig att skydda dina uppgifter.SKYDDA ER VERKSAMHET GENOM DISASTER RECOVERY

Disaster RecoveryOavsett om ni behöver hjälp med att ta backup, säkerställa viktiga databaser eller bygga en komplex replikationslösning över flera datacenter har vi den expertis, teknik och tjänster som ert företag behöver. Opsio är experter på att skapa och underhålla unika Disaster Recovery Planer som hjälper ert företag vid oförutsägbara och katastrofala situationer samt minimera både Recovery Time Objective (RTO) och Recovery Point Objective (RPO).

Våra disaster recovery specialister tar ett komplett ansvar över tillvägagångssätt och kombinerar människor, processer, policys och teknik för att skapa en plan & lösning som uppfyller dina mål – och självklart er budget. Var beredd på ett worst case scenario med ett komplett disaster recovery scenario som kan hålla dina affärskritiska IT-system fungerade och välmående.

KONTAKTA OSS

Skall ni migrera till molnet eller finns ni redan i molnet och letar efter IT-drift eller kostnadsoptimering? Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss idag så hjälper vi ert företag att lyckas med er molnsatsning.

Opsios disaster recovery erbjuder de tekniska möjligheter som krävs för att hålla din produktionsmiljö tillgänglig. Våra DR-lösningar är mycket anpassningsbara och stöds och supporteras och övervakas av vår driftspersonal 24/7/365. Du kan glömma hanteringen och fokusera på dina affärsprioriteringar.

Vi hjälper företag runt om i världen med Disaster Recovery lösningar för Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure och Google Cloud. Tveka inte att kontakta oss för mer information hur vi kan skydda dina data med katastrofåterställningstjänster från Opsio. Vänligen se här om du är intresserad av fler Cloud Security-tjänster.

Våra partners

Vi på Opsio är noga med vilka leverantörer vi jobbar med och vi ställer höga krav gällande kvalitet, miljö och service. Nedan finner ni ett urval av några av de ledande partners som vi valt att samarbeta med.

SECURE IT OPERATION

”Totalt sett en mycket prisvärd utväg, som ger oss stor trygghet i att allt från helpdesk till driften av våra IT-system alltid fungerar”, säger Eva-Lena Lindstedt CIO hos BranäsGruppen.