AWS Konsult

Opsio har certifierad och specialiserad kompetens med lång erfarenhet av publika, privata och hybrida molnplattformar. Våra it-konsulter finns tillgängliga 24/7 för rådgivning och hjälper er med exempelvis AWS strategi, arkitektur, migration och underhåll och drift.Kompetens för AWS

Rådgivning och AWS KonsultVi har specialiserat oss på att förstå, skapa och migrera affärskritiska system med AWS som plattform. AWS kan vara komplext och det kommer många nya tjänster varje vecka. Med vår certifierade kompetens och erfarenhet vill vi förenkla din molnsatsning. Kontakta oss idag om ni är i behov av rådgivning och/eller AWS Konsult så hjälper vi er att lyckas med AWS.

Våra certifierade AWS Konsulter finns alltid där när du har frågor och deras uppgift är att förstå och rådgiva i er affär. Vi guidar dig genom de möjligheter som Amazon Web Services innebär och hjälper er med den dagliga driften nu och in i framtiden. Kompetens som du kan ta del av varje dag, året runt, 24 timmar om dygnet. Våra AWS arkitekter ser till att du får en unik och anpassad design utformad för att hjälpa er att förstå och utnyttja Amazon Web Services (AWS) på det mest effektivaste sättet för dina affärsbehov.

Opsio har ett nära samarbete med AWS och är idag APN Consulting Partner & Certified Reseller. Opsio innehar certifieringar och kompetens som Certified Cloud Practitioner, Certified Solutions Architect. Genom att ständigt uppdatera våra certifieringar tillhandahåller vi IT-kompetens i framkant med effektiv problemhantering och underhåll av er AWS-plattform.

Våra konsulters breda erfarenhet hjälper din verksamhet att ta nästa steg och på ett kontrollerat sätt kan vi effektivisera och säkra Er driftsmiljö. Opsio är Er verksamhets partner och tjänsteleverans anpassas efter varje verksamhetsbehov och önskemål. Moderna kraftfulla plattformar värderas för hela eller delar av de funktioner som ni kräver kontinuerlig tillgång till och vårt leveransåtagande skräddarsys helt beroende på er strategi.

Med många års erfarenhet av kritisk drift inom Microsoft Windows Server, MSSQL, Sharepoint, Linux Debian GNU, Ubuntu, Apache, MySQL, Percona MySQL, Nginx etc. i både privata, publika och hybrida driftsmiljöer erbjuder Opsio tjänster för helhetsåtagande. Du får en partner att kravställa emot och Ni frigör tid, resurser och kunskap internt att styra om mot utveckling av Era tjänster. Allt för att skapa värde.

Tveka inte att kontakta oss om ni har behov av rådgivning (AWS Konsult) gällande Amazon Web Services (AWS).

KONTAKTA OSS

Skall ni migrera till molnet eller finns ni redan i molnet och letar efter IT-drift eller kostnadsoptimering? Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss idag så hjälper vi ert företag att lyckas med er molnsatsning.

Rådgivning och AWS Konsult

Tveka inte att kontakta oss gällande rådgivning eller AWS Konsult så berättar vi gärna mer om hur vi kan effektivisera, automatisera och kostnadsreducera er molnmiljö. Klicka här för att kontakta oss.

Våra partners

Vi på Opsio är noga med vilka leverantörer vi jobbar med och vi ställer höga krav gällande kvalitet, miljö och service. Nedan finner ni ett urval av några av de ledande partners som vi valt att samarbeta med.

SECURE IT OPERATION

”Totalt sett en mycket prisvärd utväg, som ger oss stor trygghet i att allt från helpdesk till driften av våra IT-system alltid fungerar”, säger Eva-Lena Lindstedt CIO hos BranäsGruppen.