AWS Konsult

Opsio har certifierad och specialiserad kompetens med lång erfarenhet av publika, privata och hybrida molnplattformar. Våra it-konsulter finns tillgängliga 24/7 och hjälper er med exempelvis AWS strategi, arkitektur, migration och underhåll och drift.Certifierad kompetens för AWS

Vi har specialiserat oss på att förstå, skapa och migrera affärskritiska system med AWS som plattform. AWS kan vara komplext och det kommer många nya tjänster varje vecka. Med vår certifierade kompetens och erfarenhet vill vi förenkla din molnsatsning.

Våra certifierade IT-konsulter finns alltid där när du har frågor och deras uppgift är att förstå din affär. Vi guidar dig genom de möjligheter som Amazon Web Services innebär och hjälper er med den dagliga driften fungerar nu och in i framtiden. Kompetens som du kan ta del av varje dag, året runt, 24 timmar om dygnet. Våra AWS arkitekter ser till att du får en unik och anpassad design utformad för att hjälpa er att förstå och utnyttja Amazon Web Services (AWS) på det mest effektivaste sättet för dina affärsbehov.

Opsio har ett nära samarbete med AWS och är idag APN Consulting Partner & Certified Reseller. Opsio innehar certifieringar och kompetens som Certified Cloud Practitioner, Certified Solutions Architect. Genom att ständigt uppdatera våra certifieringar tillhandahåller vi IT-kompetens i framkant med effektiv problemhantering och underhåll av er AWS-plattform.

Våra konsulters breda erfarenhet hjälper din verksamhet att ta nästa steg och på ett kontrollerat sätt kan vi effektivisera och säkra Er driftsmiljö. Opsio är Er verksamhets partner och tjänsteleverans anpassas efter varje verksamhetsbehov och önskemål. Moderna kraftfulla plattformar värderas för hela eller delar av de funktioner som ni kräver kontinuerlig tillgång till och vårt leveransåtagande skräddarsys helt beroende på er strategi.

Med många års erfarenhet av kritisk drift inom Microsoft Windows Server, MSSQL, Sharepoint, Linux Debian GNU, Ubuntu, Apache, MySQL, Percona MySQL, Nginx etc. i både privata, publika och hybrida driftsmiljöer erbjuder Opsio tjänster för helhetsåtagande. Du får en partner att kravställa emot och Ni frigör tid, resurser och kunskap internt att styra om mot utveckling av Era tjänster. Allt för att skapa värde.

Önskar du hjälp?

Vi hjälper gärna ert företag med en kostnadsfri förstudie för er molnstrategi.

Konsulttjänster för AWS

  • DevOps
  • Cloud Automation
  • AWS Arkitektur
  • AWS Migration
  • AWS Backup & Disaster Recovery
  • AWS Big Data
  • AWS Säkerhet
  • AWS 24/7 Drift
  • Microsoft på AWS
  • Kostnadsoptimering & Effektivisering

Våra partners

Vi på Opsio är noga med vilka leverantörer vi jobbar med och vi ställer höga krav gällande kvalitet, miljö och service. Nedan finner ni ett urval av några av de ledande partners som vi valt att samarbeta med.

Säker It-Drift

”Totalt sett en mycket prisvärd utväg, som ger oss stor trygghet i att allt från helpdesk till driften av våra IT-system alltid fungerar”, säger Eva-Lena Lindstedt CIO hos BranäsGruppen.