Svensk AWS Support– er AWS-expert

Att hitta, driva och underhålla rätt AWS-lösning är inte alltid enkelt. Vi är din AWS-Expert och kan erbjuda svensk AWS Support dygnet runt, året om. Vi är en certifierad leverantör av AWS-tjänster som erbjuder den kompetens, system, processer och automation som krävs för att tillgodose de krav som idag ställs på IT som funktion. Oavsett vad du behöver hjälp, var du är i din resa, eller hur du vill ta dig framåt så finns vi här för ert företag. På ett personligt sätt ser vi till att du får en skräddarsydd kostym med tjänster som passar just dig och ditt affärsbehov. Vi tror på innovation och teknisk utveckling och drivs av de utmaningar många verksamheter ställs inför idag.

En AWS Support som tar ansvar

Vi har med sin erfarenhet och kunskap arbetat med molntjänster under hela 2000-talet och varit med och lett utvecklingen av den svenska AWS Supportmolnmarknaden. Vi förstår därför vikten för verksamheter att kunna ta del av den tjänsteportfölj och den utveckling som finns och som hela tiden sker på marknaden. Oavsett om du vill hitta en AWS-lösning där vi som partner står för fullt ansvar eller om du vill ansvarsfördela – tillsammans hittar vi den lösning som för ditt företag framåt. När ni överlåter ansvar till oss innebär det att vi tar hand om allt det svåra vilket frigör både tid och resurser för er. Vi övervakar er infrastruktur och analyserar trender för att snabbt kunna identifiera avvikelser och genomföra åtgärder.

Vår gedigna kunskap och vår långa branscherfarenhet gör att vi löser affärsutmaningar, hittar nya möjligheter och driver din IT-miljö framåt. Vi förstår det kritiska i en förstudie, värdet i trygghet när det gäller förändrings- och migreringsprocesser och det vitala att alltid finnas till hands. Genom Managed AWS tar vi ett aktivt ansvar för hela din IT-miljö – och säkerställer löpande underhåll och en förvaltning med en garanterad inställelsetid dygnet runt.

Personlig service dygnet runt

Genom att erbjuda svensk AWS support alla dagar och dygnet runt säkerställer vi att driften av din IT-miljö fungerar sömlöst och utan några som helst problem. Våra professionella IT-konsulter hjälper dig med allt från AWS-strategi och arkitektur till migration, underhåll och drift. Allt för att du ska hitta rätt lösning och kunna fokusera på det du brinner för och kan allra bäst. Med personligt bemötande och med en förståelse för vad du egentligen behöver hjälper vi dig hitta, driva och underhålla din ultimata AWS-lösning.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer hur vi kan hjälpa ert företag med er molnmiljö