Återförsäljare och Reseller av AWS

Genom att Opsio är en svensk AWS Partner kan vi erbjuda dig som kund en mängd olika effektiviserande tjänster för att hjälpa dig på resan till en molnbaserad verksamhet. Vi har arbetat med molntjänster under hela 2000-talet och tack vare vår långa erfarenhet och kunskap har vi varit med och lett utvecklingen av den svenska molnmarknaden. Opsio har ett nära samarbete med AWS och är idag APN Consulting Partner & Certified Reseller med certifieringar och kompetens så som Certified Cloud Practitioner & Certified Solutions Architect. Vi ser till att ständigt uppdatera våra certifieringar för att kunna erbjuda dig IT-kompetens som ständigt ligger i framkant.

Vägleder er i processen mot en molnbaserad verksamhet

Opsio är en CloudOps- och DevOps-leverantör i Sverige med fokus på AWS (Amazon Web Services) och Microsoft Azure. Det viktiga när det kommer till att välja en återförsäljare av AWS är att tjänsterna anpassas efter dina behov och din verksamhet. Det är endast när Amazon AWS används på rätt sätt som ni verkligen kan ta del av de stora fördelarna.

AWS Consultancy Partner

Vilka är då fördelarna för dig som kund att välja en AWS Partner med hög kompetens? Kort sagt så kommer en kompetent återförsäljare att kunna erbjuda ett större mervärde och påskynda processen till en molnbaserad verksamhet. Våra team har hög kunskap CloudOps och DevOps och är sammansatta

för att möta dagens krav kring agilitet och snabbhet. Genom att kunna erbjuda en kombination av AWS med våra egna tjänster blir Opsio ett bra val när du vill komma åt en smidig helhetstjänst. Hos oss kan du ställa krav och du får mer tid över att ägna dig åt utveckling av dina egna tjänster.

Ta hjälp av en AWS Partner och påbörja er resa

Vi som kvalificerad partner erbjuder AWS-tjänster till kunder i alla storlekar. Vi guidar dig genom alla de möjligheter som Amazon Web Services innebär och hjälper dig att se till att den dagliga driften fungerar nu, men även i framtiden. Våra AWS-arkitekter ser till att du får en unik och anpassad arkitektur utformad för dina affärsbehov. Du väljer endast de funktioner som är intressanta för dig och behöver inte betala för resterande. Genom att du som kund väljer Opsio som leverantör av AWS erbjuds du möjligheten att betala för resurserna via faktura istället för kreditkort, vilket i normalfallet är det alternativ som erbjuds. Vi finns här för dig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och du kan alltid räkna med ett personligt bemötande. Med en kompetent återförsäljare av AWS kommer tjänsten att kunna anpassas efter dig.

Vill du påbörja din resa mot rätt molnlösning? Vi på Opsio hjälper dig. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om vilka fördelar just ni kan ta del av och vilka tjänster som kan optimera din verksamhet.