Om Oss

Opsio är en CloudOps och DevOps leverantör i sverige med fokus på AWS (Amazon Web Services) och Microsoft Azure. Kompetens, kvalitet, kostnadseffektivitet samt automatisering genomsyrar vår leverans av affärskritisk it-drift.

En modern molnleverantör I sverige

Opsio är det certifierade lagret som möjliggör molnet för våra kunder och vi kombinerar vår expertis med den senaste tekniken för att leverera sant affärsvärde. Våra högkvalitativa tjänster med fokus på CloudOps, DevOps, Managed Cloud och 24/7 Drift & Support gör oss till en föredragen partner för Amazon Web Services, Microsoft Azure och Google Cloud.

Opsio leder molnutvecklingen för våra kunder och erbjuder den kompetens, system och processer för automation som krävs för att tillgodose de krav som idag ställs på IT som funktion. Vi är helt oberoende i våra rekommendationer och i valet av leverantörer. Vårt mål är att du ska få en skräddarsydd kostym och för oss spelar det ingen roll om du har teknisk kunskap eller inte.

Opsio har med sin erfarenhet och kunskap arbetat med molntjänster under hela 2000 talet och varit med och lett utvecklingen av den svenska molnmarknaden. Vi ser framför oss en centralisering av kraften infrastruktur och vikten av för verksamheter att kunna ta del av den tjänsteportfölj och utveckling som finns och sker på marknaden.

Vår bakgrund, kunskap och erfarenhet gör att vi löser affärsutmaningar, hittar nya möjligheter och driver din IT-miljö framåt. Vi erbjuder den bästa supporten för att säkra driften av din IT-miljö och finns tillgängliga för dig dygnet runt, året runt.

Intresserad av att veta mer om våra tjänster? Se direktlänkar till våra tjänster: Cloud Migration, Managed Cloud, Cloud Security, AWS Konsult, Disaster Recovery och Cost Optimizaton.

Vi förstår det kritiska i en förstudie, värdet i trygghet i förändrings och migreringsprocesser och det centrala i att alltid finnas tillhands med effektiva system och kompetent service för en säker och stabil drift.

Opsio tror på innovation och teknisk utveckling och drivs av de utmaningar verksamheter ställs inför idag. Vi tar hand om komplexiteten, analyserar och optimerar vilket gör det möjligt för våra kunder att fokusera på sin egen utveckling.

Vi är Opsio.

KONTAKTA OSS

Skall ni migrera till molnet eller finns ni redan i molnet och letar efter IT-drift eller kostnadsoptimering? Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss idag så hjälper vi ert företag att lyckas med er molnsatsning.

Möt Oss På Opsio

Andreas Johansson

VD

AWS Technical Professional AWS Business Professional andreas.johansson@opsio.se
LinkedIn
076-799 77 11
Jessica Johansson

Finans

jessica.johansson@opsio.se
Claes-Göran Haglund

Key Account Manager

AWS Technical Professional AWS Business Professional cg.haglund@opsio.se
LinkedIn
070-540 77 12
Gunnar Grosch

Cloud Evangelist

AWS Technical Professional AWS Business Professional AWS Solutions Architect AWS Cloud Practitioner AWS Certified Developer gunnar.grosch@opsio.se
LinkedIn
Jacob Stålbro

Key Account Manager

AWS Technical Professional AWS Business Professional jacob.stalbro@opsio.se
LinkedIn
070-201 80 69
Adam Beckman

Systemtekniker/IT-Konsult

AWS Technical Professional adam.beckman@opsio.se
Oscar Bergenbrink

Systemtekniker/IT-Konsult

AWS Technical Professional AWS Business Professional AWS Solutions Architect oscar.bergenbrink@opsio.se
Ola Nygren

Systemtekniker/IT-Konsult

AWS Technical Professional AWS Business Professional AWS Solutions Architect ola.nygren@opsio.se
Carl Olofson

Systemtekniker/IT-Konsult

AWS Technical Professional carl.olofson@opsio.se
Robin Östlund

CTO

AWS Technical Professional AWS Business Professional AWS Solutions Architect AWS Certified Developer robin.ostlund@opsio.se
Martin Ekström

Systemtekniker/IT-Konsult

AWS Technical Professional AWS Business Professional martin.ekstrom@opsio.se
Johan Carlsson

Account Manager

AWS Technical Professional AWS Business Professional johan.carlsson@opsio.se
PREMJEET SAHU

Technical Architect

AWS Certified Solutions Architect – Associate AWS Certified SysOps Admin – Associate premjeet.sahu@opsio.se
Nagesh Appagari

Technical Architect

AWS Certified SysOps Administrator-Associate AWS Certified Solutions Architect-Associate VMware VCP6-DCV (VMware Certified Professional 6 - Data Center Virtualization) Azure-Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions Microsoft Certified Solutions Expert-MCSE nagesh.appagari@opsio.se
Naresh Babu

Technical Architect

AWS SysOps Administrator – Associate AWS Certified Developer- Associate AWS Solution Architect Professional Azure-Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions Microsoft Server Virtualization Hyper-V naresh.babu@opsio.se
Prashant Saksena

Country manager

AWS Certified Solution Architect prashant.saksena@opsio.se
Krishna Revanth

Technical Architect

AWS Certified Solutions Architect-Associate krishna.revanth@opsio.se